KUANTAY Platform Üçüncü Toplantı

1004 KUANTAY Platformu kapsamında 2 ve 3 Ekim 2023  tarihinde ekipler proje yöneticisi İzmir Yüksek Teknoloji’den Prof. Dr. Lütfi Özyüzer’in önderliğinde Sivas’ta bir araya geldiler. Toplatıya ASELSAN’dan Süleyman Eker, CÜNAM’dan proje yürütücüsü Doç. Dr. İlkay Demir ve araştırmacıları İsmail Altuntaş ile Sabit Horoz, Atatürk Üniversitesinden proje yürütücüsü Prof. Dr. Hasan Efeoğlu, AHO’dan proje yürütücüsü Bilal İstanbullu, İYTE’den proje yönetcisi Prof. Dr. Lütfi Özyüzer, proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üye. Günnur Güler ve proje araştırmacı Prof. Dr. Gülnur Aygün, TEKNOMA’dan proje yürütücüsü Dr. Mehtap Özdemir, KATÜ’den proje yürütücüsü Prof. Dr. Mehmet Ertuğrul ve proje araştırmacısı Prof. Dr. Emre Gür katılmışlardır. Ekip, ASELSAN Hassas Optik’i ziyaret ederek Genel Müdür İhsan Özsoy ile biraraya gelerek karşılklı bilgi alışverişinde bulunmuştur. Daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜNAM) ziyaret edilerek altyapısı gezilmiştir.